Solve CRM

Solve sustav nastao je osluškivanjem potreba klijenata. Najnovija verzija sustava koristi svjež i inovativan pristup kako bi omogućila korisnicima organizaciju, upravljanje i usluživanje svojih klijenata, objedinjavanje informacija, distribuiranje poslova i automatizaciju aktivnosti - ukratko, sve potrebno da bi se stvari obavile.

Kontaktirajte nas

Opis usluge

Značajke Solve sustava:

Solve CRM
 • Upravljanje kontaktima

  Baza kontakata sa svim potrebnim informacijama i kategorijama kao filterima.

 • Upravljanje projektima

  Dodajte, uređujte, pregledajte, bilježite bilješke i surađujte na trenutnim, prošlim ili budućim projektima / obvezama / aktivnostima vašeg tima.

 • Izvještaji

  Budući da se u vašem poslu toliko toga događa, potrebni su vam popisi i izvještaji kako biste sve sastavili i dobili širu sliku.

 • Webmail

  Slanje e-pošte (Webmail) moguće je iz Solve sustava jednim klikom. U mogućnosti ste razviti i pohraniti razne predloške za slanje putem e-pošte, sukladno mogućnostima i potrebama.

 • Radne grupe

  Upravljajte informacijama koje dijelite sa svakim djelatnikom / članom tima. Automatski grupirajte kontakte, tvrtke i blogove projekata u radne grupe, a zatim pojedinačnim korisnicima izdajte potpunu ili djelomičnu dozvolu.

  Isprobajte Solve sustav 14 dana potpuno besplatno! Pogledajte promotivni video.

Zainteresirani za naša kompletna poslovna rješenja?

Naši proizvodi i usluge

Nudimo najpovoljnije cijene proizvoda i usluga na tržištu.
Slobodno usporedite cijene i usluge i kontaktirajte nas.

Izrada internet stranica

Internet stranica bitno utječe na pozicioniranje Vašeg poslovanja na tržištu i često je prvi kontakt s klijentima, stoga izradu Vaše nove internet stranice povjerite našem iskusnom timu dizajnera, programera i marketinških stručnjaka.

Web aplikacije

Uz intergraciju gotovih rješenja, također razvijamo web aplikacije prema potrebama tržišta i prema narudžbi i potrebama kljenata. Unaprijedite Vaše poslovanje uz naše proizvode!

Mobilne aplikacije

Mobilna industrija je trenutno najbrže rastuća industrija u svijetu! Osigurajte preglednost Vaših sadržaja na iOS i Android mobilnim i tablet uređajima uz atraktivne aplikacije koje će prema Vašim željama izraditi naš stručni tim. Budite uvijek na dohvat ruke!

Channel manager

Postignite više bookinga uz manje rada. Sustav je iznimno pouzdan, brz i podržava najvažnije međunarodne on-line putničke agencije (većina agencija preporuča korištenje našeg upravitelja kanala).

Solve CRM

CRM omogućuje korisnicima organizaciju, upravljanje i usluživanje svojih klijenata, objedinjuje informacije, distribuira poslove i automatizira aktivnost.

Internet trgovine

Pokrenite online prodaju svojih proizvoda i usluga te se time približite potencijalnom kupcu i unaprijedite svoje poslovanje ulazeći u dom svojih klijenata, ma gdje bili.

Multimedijalne prezentacije

Izrada atraktivnih multimedijalnih prezentacija je umjetnost! Ovi kompleksni proizvodi sadržavaju informativne i umjetničke karakteristike ukomponirane u jedinstveno iskustvo koji će Vaše klijente ostaviti bez daha.

Razvoj i integracija

Poslovni web servisi i web aplikacije bitan su dio svakog ozbiljnog poslovanja. U razvoju istih vodimo se Vašim željama, sugestijama i prijedlozima kako bi finalni proizvodi ispunili Vaše potrebe i maksimalno unaprijedili Vaše poslovanje.