G Suite

Nabavite Gmail, Docs, Drive, Calendar, Meet i više za posao.

Kontaktirajte nas

Opis usluge

Nove vibracije su ovlašteni distributer G Suite-a

  Nabavite Gmail za posao
Gmail koji poznajete i volite - dizajniran za posao, s administratorskim kontrolama i bez oglasa. Zamijenite @gmail.com s vlastitom domenom da biste stvorili profesionalne adrese e-pošte poput yourname@example.com ili sales@example.com.

    Sastanite se sigurno s bilo kojeg mjesta
Neka vaš tim bude povezan s vrhunskim video konferencijama izgrađenim na Googleovoj robusnoj i sigurnoj globalnoj infrastrukturi. Meet je uključen u G Suite i G Suite for Education.

  Radite brže, radite pametnije
Surađujte na datotekama u stvarnom vremenu, brzo i jednostavno pronađite prostor u kalendaru i vodite sastanke s bilo kojeg mjesta. G Suite ima alate za povećanje vaše produktivnosti.

Sigurnost ugrađena
Iskoristite istu sigurnu infrastrukturu koju koristi Google. Vaši su podaci, uređaji i korisnici zaštićeni, a svim vašim datotekama automatski se izrađuju sigurnosne kopije u oblaku. Pomoću G Suitea imate kontrolu.

Slobodno nas kontaktirajte za sva pitanja.

Zainteresirani za naša kompletna poslovna rješenja?

Naši proizvodi i usluge

Nudimo najpovoljnije cijene proizvoda i usluga na tržištu.
Slobodno usporedite cijene i usluge i kontaktirajte nas.

Izrada internet stranica

Internet stranica bitno utječe na pozicioniranje Vašeg poslovanja na tržištu i često je prvi kontakt s klijentima, stoga izradu Vaše nove internet stranice povjerite našem iskusnom timu dizajnera, programera i marketinških stručnjaka.

Web aplikacije

Uz intergraciju gotovih rješenja, također razvijamo web aplikacije prema potrebama tržišta i prema narudžbi i potrebama kljenata. Unaprijedite Vaše poslovanje uz naše proizvode!

Mobilne aplikacije

Mobilna industrija je trenutno najbrže rastuća industrija u svijetu! Osigurajte preglednost Vaših sadržaja na iOS i Android mobilnim i tablet uređajima uz atraktivne aplikacije koje će prema Vašim željama izraditi naš stručni tim. Budite uvijek na dohvat ruke!

Channel manager

Postignite više bookinga uz manje rada. Sustav je iznimno pouzdan, brz i podržava najvažnije međunarodne on-line putničke agencije (većina agencija preporuča korištenje našeg upravitelja kanala).

Solve CRM

CRM omogućuje korisnicima organizaciju, upravljanje i usluživanje svojih klijenata, objedinjuje informacije, distribuira poslove i automatizira aktivnost.

Internet trgovine

Pokrenite online prodaju svojih proizvoda i usluga te se time približite potencijalnom kupcu i unaprijedite svoje poslovanje ulazeći u dom svojih klijenata, ma gdje bili.

Multimedijalne prezentacije

Izrada atraktivnih multimedijalnih prezentacija je umjetnost! Ovi kompleksni proizvodi sadržavaju informativne i umjetničke karakteristike ukomponirane u jedinstveno iskustvo koji će Vaše klijente ostaviti bez daha.

Razvoj i integracija

Poslovni web servisi i web aplikacije bitan su dio svakog ozbiljnog poslovanja. U razvoju istih vodimo se Vašim željama, sugestijama i prijedlozima kako bi finalni proizvodi ispunili Vaše potrebe i maksimalno unaprijedili Vaše poslovanje.