AILLERON I NOVE VIBRACIJE DOVODE SOBE BUDUĆNOSTI U HRVATSKU

Velika nam je čast i zadovoljstvo predstaviti novu suradnju i novu revolucionarnu ponudu koja će stvoriti dodatne vrijednosti za naše klijente i njihove goste.

Nove vibracije i Ailleron su dogovorili suradnju na iLumio projektu - inovativnoj i interaktivnoj usluzi za goste koja pretvara smještajne kapacitete klijenata u sobe budućnosti, a omogućava jedinstven doživljaj za njihove goste.

Komplet usluga koje pruža iLumio zatvara cijeli krug putovanja, od rezervacije smještaja do check-out-a, koje su povezane u jedan sustav i integrirane sa postojećim sustavom klijenata.

iLumio mobilna aplikacija omogućava gostima da putem svojih uređaja koriste i sebi prilagode sve usluge koje su im na raspolaganju, dok iLumioTV omogućava interaktivni centar zabave i informacija u svakoj sobi.

Oduševljeni smo što je Ailleron prepoznao kvalitetan i inovacijama orijentiran rad Novih vibracija i odlučio da mi budemo predstavnici nove razine hotelijerstva na perspektivnom hrvatskom tržištu.

Sigurni smo da će ova suradnja biti produktivna za sve sudionike, dok će naši klijenti i njihovi gosti najviše profitirati.

Uskoro ćete moći pronaći sve o iLumio i na našim stranicama, a do tad uživajte u promo videu iLumio Mobile Concierge usluge za Valamar hotele.
 

Pogledajte video: iLumio Mobile Concierge - Valamar

Klikom na video link otvarate prikaz video sadržaja na platformi You Tube, u skladu sa njihovim Uvjetima korištenja i Pravilima privatnosti.


Nove vibracije d.o.o.

Kvalitetna rješenja za bolje sutra